Krav Maga Centar Split – Upisi

Iako je nastala za potrebe vojske, Krav Maga je svoju popularnost doživjela kroz civilni kurikul. Moderan svijet ne mora nužno biti percipiran kao opasno mjesto, ali ipak do izražaja dolaze učestale nasilne situacije, a žrtve postaju osobe koje takvo nešto nisu očekivale.
Krav Maga je realan sustav samoobrane, zasnovan na znanosti i iskustvu, koji civilima pruža mogućnost da obrane sebe ili svoje bližnje u okvirima vlastitih mogućnosti.
Visoko je efikasna, laka za učenje i pamćenje, logična i temeljena na prirodnim pokretima i reakcijama.
Počevši od tehnika, taktike i principa, pa do primjene scenarija pod stresnim i realističnim uvjetima. Ne iziskuje predznanje drugih borilačkih vještina, već je prilagođena početnicima, bez obzira na dob, spol ili fizičke predispozicije. Svi počinju jednako, a cilj je da kroz trening prijeđu postavljene zapreke, neovisno radi li se o vlastitim ograničenjima ili potencijalno opasnim i stresnim situacijama. Trening obuhvaća tehničke, mentalne, taktičke i fizičke elemente, koriste se moderne i sofisticirane metode obuke kako bi se omogućio brz, efikasan i sveobuhvatan proces učenja. Postoje realne razlike između segmenata sustava (vojska, policija, security…), ali civilni kurikul osnova je svemu, iz čega onda proizlaze napredni specijalistički programi.

Trening u miješanim grupama sadrži:

  • širok spektar Krav Maga tehnika
  • polaznike različite dobi, spola i snage
  • elementi snage i kondicije
  • ,,stres” vježbe
  • slow fight (lagani sparinzi)
  • hrvanja

Jači će znatno češće napasti slabijeg, neovisno o spolu, dobi, iskustvu ili fizičkoj moći / snazi. Radi postizanja najboljih rezultata, dobro je izložiti se različitim tipovima napadača, odnosno većem broju varijabli koje pospješuju iskustvo. Miješane grupe donose svoje prednosti za učenje i stjecanje iskustva koje će biti najsličnije stvarnim opasnostima. Iskustvo je ključno za postizanje prednosti u situacijama koje iziskuju potrebu za samoobranom, a ono uključuje korištenje tehnika, poznavanje principa samoobrane, razvijen borbeni duh i sposobnost odlučivanja u stresnim uvjetima. Takvo se iskustvo može stjecati na treningu u sigurnim uvjetima, simuliranjem stvarnih napada (slow fight, hrvanja) te s upotrebom tehnike u različitim prostornim uvjetima. Miješane grupe nude mogućnost da se polaznici susretnu s većim brojem različitih ljudi (partnera u treningu), bez obzira na visinu ili težinu, iskustvo u borilačkim sportovima / vještinama, fizičku snagu, spol, dob i sl.

Novost u Krav Maga centru Split!

Započinjemo sa programom “Kids & Teen” namjenjenim djeci i teenage-rima gdje učimo djecu kako sukobe rješavati riječima i kako nikada ne smiju biti inicijatori fizičke agresije. Ukoliko netko bude napadnut, mi nudimo tehnike kojima se bez nasilja može neutralizirati prijetnja i uspostaviti kontrola nad situacijom dok ne stigne pomoć.
Program se održava utorkom, četvrtkom i subotom u terminu 21:00-22:00. Više o Kids & Teen

Također krećemo sa program “Safe & Fit” koji je prilagoden na način da zadovolji sve potrebe ljepšeg spola u jednom treningu.
Safe – Krav Maga tehnike soobrane, Fit – fitness ( insanity, ketllebell, bodyweight ), Program se održava utorkom, četvrtkom i subotom u terminu 19:00-20:00 i 20:00-21:00 – Više o Safe & Fit

Ponedjeljak, Srijeda, Petak
17:00-18:15 Boks
18:30-19:30 Titan Ketllebell/Ground Force Method(GFM)
19:30-20:45 Krav Maga
20:45-22:00 Krav Maga

Utorak, Četvrtak, Subota
19:00-20:00 Safe and Fit
20:00-21:00 Safe and Fit
21:00-22:00 Teens Krav Maga

Molimo sve članove da rezerviraju svoje mjesto u grupu preko maila: [email protected] ili u inbox ili preko moba: 095 90 68 544

About Krav Maga T.