Krav Maga Centar Kaštela

Upisi Krav Maga Centar Kaštela

Iako je nastala za potrebe vojske, Krav Maga je svoju popularnost doživjela kroz civilni kurikul. Moderan svijet ne mora nužno biti percipiran kao opasno mjesto, ali ipak do izražaja dolaze učestale nasilne situacije, a žrtve postaju osobe koje takvo nešto nisu očekivale.
Krav Maga je realan sustav samoobrane, zasnovan na znanosti i iskustvu, koji civilima pruža mogućnost da obrane sebe ili svoje bližnje u okvirima vlastitih mogućnosti.
Visoko je efikasna, laka za učenje i pamćenje, logična i temeljena na prirodnim pokretima i reakcijama.
Počevši od tehnika, taktike i principa, pa do primjene scenarija pod stresnim i realističnim uvjetima. Ne iziskuje predznanje drugih borilačkih vještina, već je prilagođena početnicima, bez obzira na dob, spol ili fizičke predispozicije. Svi počinju jednako, a cilj je da kroz trening prijeđu postavljene zapreke, neovisno radi li se o vlastitim ograničenjima ili potencijalno opasnim i stresnim situacijama. Trening obuhvaća tehničke, mentalne, taktičke i fizičke elemente, koriste se moderne i sofisticirane metode obuke kako bi se omogućio brz, efikasan i sveobuhvatan proces učenja. Postoje realne razlike između segmenata sustava (vojska, policija, security…), ali civilni kurikul osnova je svemu, iz čega onda proizlaze napredni specijalistički programi.

Trening u miješanim grupama sadrži:

  • širok spektar Krav Maga tehnika
  • polaznike različite dobi, spola i snage
  • elementi snage i kondicije
  • ,,stres” vježbe
  • slow fight (lagani sparinzi)
  • hrvanja

Jači će znatno češće napasti slabijeg, neovisno o spolu, dobi, iskustvu ili fizičkoj moći / snazi. Radi postizanja najboljih rezultata, dobro je izložiti se različitim tipovima napadača, odnosno većem broju varijabli koje pospješuju iskustvo. Miješane grupe donose svoje prednosti za učenje i stjecanje iskustva koje će biti najsličnije stvarnim opasnostima. Iskustvo je ključno za postizanje prednosti u situacijama koje iziskuju potrebu za samoobranom, a ono uključuje korištenje tehnika, poznavanje principa samoobrane, razvijen borbeni duh i sposobnost odlučivanja u stresnim uvjetima. Takvo se iskustvo može stjecati na treningu u sigurnim uvjetima, simuliranjem stvarnih napada (slow fight, hrvanja) te s upotrebom tehnike u različitim prostornim uvjetima. Miješane grupe nude mogućnost da se polaznici susretnu s većim brojem različitih ljudi (partnera u treningu), bez obzira na visinu ili težinu, iskustvo u borilačkim sportovima / vještinama, fizičku snagu, spol, dob i sl.

Trening se održava na slijedećoj lokaciji:
Dvorana “Argentina Style”
Kaštel Stari, Dr.Franje Tuđmana bb
Termini:
Utorak, Subota 20.00-21.30
Četvrtak 21.00-22.30

Upisi traju kroz cijelu godinu tako da slobodno dođite i pogledajte, a nakon što se uvjerite sigurni smo da će te ostati!

VIDIMO SE!!!!

Info: instruktor Tomislav Plazonić, mob: +385 91 38 36 357

 

About Krav Maga T.