Krav maga za žene – Safe & Fit

SAFE & FIT program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata.

Obuhvaća sve Krav Maga tehnike samoobrane primjenjive u realnim situacijama počevši od tehnika bitnih ženama. Kondicijski dio treninga obogaćen je radom s rekvizitima te vježbama s težinom vlastitog tijela. Vježbanjem žene stječu fizičku snagu i kondiciju što je potrebno za samoobranu ali i za svakodnevni život. Uz koordinacijske vježbe i vježbe oblikovanja dodatno se gradi samopouzdanje, dobar osjećaj i sve bolji izgled. Trening je koncipiran tako da – bez obzira na prethodnu fizičku spremu i znanje – kroz Krav Maga treninge samoobrane stječete i potrebnu snagu uz vidljive fit rezultate. Tijekom treninga na različit se način rješavate stresa jer učite suočavanje sa stresom i kontrolirate reakcije u datoj situaciji. Na ovom intenzivnom treningu uz Krav Maga tehnike i specifične vježbe oblikovanja osjećat ćete se sigurno, zdravo i u dobroj formi.

  • širok spektar tehnika uz naglasak na tehnikama samoobrane za žene
  • prepoznavanje opasnosti i prevencije napada
  • intenzivni Krav Maga trening
  • snaga, kondicija i oblikovanje tijela
  • rad s rekvizitima: kettlebell, suspenzijske trake (TRX), pilates lopta, medicinka, uže za preskakanje
  • dinamični i kontrolirani uvjeti napada
  • suočavanje sa stresnim situacijama
  • anti-stress vježbe

A kakva su iskustva naših polaznica?

,,Moje tijelo jednostavno obožava tu jedinstvenu metodologiju treninga, a tehnike su doista lake i nadasve korisne za nas žene: ojačaju nas u fizičkom i psihićkom smislu. Svakako preporučam i zbog kettlebella koji je oblikovao moje tijelo koje je u najboljim godinama!”
Elizabeta, Dubrovnik

,,Treniram Krav Magu jer mi podiže samopouzdanje, čini me jačom psihički i fizički, osjećam se sigurnijom na ulici, a osjećaj poslije dobrog i zahtjevnog treninga je neprocjenjiv!”
Iva, Zagreb

,,Teško je ukratko objasniti što mi znači treniranje Krav Mage. Teško je dok sami ne isprobate, naročito žene, bez obzira na dob, kojima bi ovaj sustav pomogao u samoobrani u realnim životnim situacijama, a ujedno poboljšao zdravlje i postizanje željene figure. A koja žena to ne bi željela!? Preporučila bih posjet najbližem KM centru diljem Hrvatske da se uvjerite zašto je ovo sve popularnija borilačka vještina kao sto sam se i sama uvjerila trenirajući s odličnom ekipom.”
Elena, Split

,,Krav Maga mi je omogućila da se osjećam samopouzdano i dobro u svome tijelu.”
Martina, Zagreb

,,KM treniram već 2 godine i najiskrenije bih je preporučila svima! Toliko dobro koncipiran, aktivan, dinamičan, zanimljiv, fizički, istovremeno, naporan i oslobađajući trening nigdje nisam imala. Osim vrhunske kondicije i jako lijepo isklesane figure koje su posljedica kontinuiranog treniranja, povećava se i zadovoljstvo, samopoštovanje i samopouzdanje. Osobno mi je bitna i opuštena atmosfera koja je prisutna na svakom treningu jer je ekipa vrhunska! Bez obzira na razlike u godinama, stilu života,svi uživamo trenirajući zajedno!”
Josipa, Split

 

Ovo je novi program koji je prilagoden na način da zadovolji sve potrebe ljepšeg spola u jednom treningu.

Safe – Krav maga tehnike samoobrane
Fit – fitness ( insanity, ketllebell, bodyweight )
Pri samom upisu na trening odraditi ćemo potrebna mjerenja da ustanovimo postotak masnoće na tijelu te mjerenju tjelesnih sposobnosti jer želimo stvoriti što kvalitetniji trening u vidu pružanja što točnijeg i individualnijeg feedbacka.
Sa Safe & Fit programom ćete uvijek znati koliko ste napredovali od dana ulaska u dvoranu, na koji nacin postaviti ciljeve i odraditi izazove koje budemo stavljali ispred vas. Dobiti ćete besplatne prehrambene savjete sa kojima će ciljevi biti puno lakše ostvareni.
Program vodi:
Daniela Čulić – dipl.kineziolog, instr. Krav mage
Ivan Kujundžić – instr. Krav mage

 

 

About Krav Maga T.