Boksački klub “Pallas”

Boksački klub “Pallas” nastao je preko boksačke sekcije koja je osnovana u Krav Maga centru, a pod palicom renomiranog splitskog trenera Željka Nešića. Već kroz godinu dana stvorio se veliki interes za klubom koji bi bio dio boksačkog saveza hrvatske te potencijalom za natjecatelje u amaterskom i profesionalnom boksu.

Nakon godine treninga i postavljanja temelja za uspješan klub trener Željko Nešić prepušta klub renomiranom borcu i budućem treneru Filipu Cvrlji koji će u budućnosti predstavljati naš klub.

U klubu se vode i kondicijske pripremo kroz program “TITAN KETLLEBELL WORKOUTS” kojima mogu prisustvovati profesionalci i amateri. Treninge ketllebella radimo po standardima STRONGFIRSTONE-the school of strenght. Treninge kbell-a vodi instr. IVAN KUJUNDŽIĆ po programima licenciranog instruktora za ketllebell DAVORA KUDRNE koji ujedno vrši i mentalnu pripremu boksača.

 

Dino Belošević se bavi borilačkih sportovima cijeli život. Školu boksa je prošao kod renomiranog trenera Ante Matasa i iako je Dinov forte Kickboks, ljubav prema boksu ga povela da završi za trenera boksa i evo sad prenese stečeno znanje i borilačko iskustvo sljedećim naraštajima.

Dino je prof. Kineziologije i za doktorsku disertaciju je već izdao par znanstvenih radova na temu fizičke pripreme boraca. Što vjerujem da će se svidjeti ekipi iz dvorane i njihove želje za napornijim treninzima.

Natjecateljski je imao više desetaka amaterskih i profesionalnih mečeva te desetak puta osvajao nacionalna prvenstva u kickboksu, tajlandskom boksu te savate boksu. Osvojio je i FFC futures turnir.
U sklopu medalja koje je osvojio kao reprezentativac Hrvatske na međunarodnim natjecanjima, svjetskim i europskim prvenstvima ističe se zlatna sa WAKO svjetskog

 

About Ivan Kujundzic